زولبیا وبامیه بدترین نوع شیرینی/حتی شیرینی خامه ای از زولبیا وبامیه بهتر است

وکیل ملت: احمدرضا درستی مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: زولبیا و بامیه از لحاظ ضرر برای سلامتی، بدترین نوع شیرینی به شمار می آیند به گونه ای که حتی شیرینی خامه ای، یک درجه از این شیرینی ها بهتر است.

تاریخ انتشار: 23خرداد1395|15:35

زولبیا وبامیه بدترین نوع شیرینی/حتی شیرینی خامه ای از زولبیا وبامیه بهتر است
| کد خبر: 170549



* برای خوشمزه شدن زولبیا و بامیه، مقدار زیادی روغن و شکر به آن اضافه می کنند؛ نشاسته در روغن، سرخ و سپس در شکر غلیظ گذاشته می شود.

* این شیرینی ها، بدون انرژی تغذیه ای هستند و اصطلاحا انرژی پوک دارند؛ همچنین چاقی و سیری کاذب ایجاد می کنند؛ به همین علت است که سر سفره افطار باید از مصرف غذاهای خیلی چرب یا خیلی شیرین مانند زولبیا و بامیه پرهیز کرد.
 

اشترک در گوگل اشترک در گوگل پلاس اشترک در استامبل آپن دیگ اشترک در کلوب اشترک در فیس نما اشترک در تویتر اشترک در فیسبوک

نظرات بینندگان

تعداد نظرات منتشر شده : 0

دیدگاه خود را درباره این خبر بنویسید

بازدید کننده گرامی پر کردن فیلدهای ستاره دار الزامی است
Top