تاریخ انتشار: 13تير1395|14:03

| کد خبر: 177272

ارتباط مصرف زیاد پیراشکی با سرطان

وکیل ملت: به گفته عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی: مصرف زیاد غذاهای سرخ شده مانند پیراشکی و دونات و مواد غذایی شیرین به صورت حداقل یک بار در هفته خطر خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

به گزارش وکیل ملت از زنجان، دکتر حسن زاد آذر گفت: غذاهای سرخ شده مانند پیراشکی دارای اسیدهای چرب اشباع بالایی هستند و مصرف آن ها بیش از یک بار در هفته خطر ابتلا به سرطان به خصوص سرطان سینه را افزایش می دهد.  وی گفت: مصرف قند و شکر در مسیرهای عبوری سیگنالیک، آنزیمی به نام لیپواکسیژناز-12 را تحت تاثیر قرار می دهد و گلوکز وارد شده به بدن با تغییر مسیرهای متابولیک می تواند موجب گسترش سرطان شود. 
دکتر حسن زاد آذر در پایان گفت: غذاهای سرخ شده که دارای چربی اشباع بالایی هستنداز عوامل بروز بیماری های قلبی هستند. 

کلید واژه ها ارتباط - پیراشکی - سرطان
اشترک در گوگل اشترک در گوگل پلاس اشترک در استامبل آپن دیگ اشترک در کلوب اشترک در فیس نما اشترک در تویتر اشترک در فیسبوک

نظرات بینندگان

تعداد نظرات منتشر شده : 0

دیدگاه خود را درباره این خبر بنویسید

بازدید کننده گرامی پر کردن فیلدهای ستاره دار الزامی است
Top