مهران زمان‌زاده  در ارتباط با بیماری کبد چرب و راه‌های پیشگیری از آن اظهار داشت: کبد دومین عضو بزرگ در بدن انسان است و به عبارتی، مسؤول رد کردن تمام مواد غذایی و نوشیدنی‌های مصرف‌شده از صافی به شمار می‌رود. 
 
وی با اشاره به اینکه کبد فاکتورهای مضر مواد غذایی را گرفته و آنها را به صورت بدون ضرر وارد سیستم‌های دیگر بدن می‌کند، گفت: کبد به طور طبیعی، خود را توسط سلول‌هایی ترمیم و پاکسازی کرده، ولی اگر فاکتورهای منفی واردشده زیاد باشد، در کار آن اختلال رخ خواهد داد. 
 
متخصص بیماری‌های غدد اضافه کرد: وجود چربی در کبد هر انسانی طبیعی است، اما اگر کبدی دارای 5 تا 10 درصد چربی داشته باشد، کبد چرب نامیده می‌شود و این بیماری یک موقعیت مخرب را در بدن ایجاد می‌کند. 
 
زمان‌زاده با بیان اینکه اصولاً کبد چرب هیچ علائم هشداردهنده در ابتلا ندارد، خاطرنشان کرد: می‌توان گفت حدود 40 درصد ایرانیان مبتلا به کبد چرب بوده و این هشدار بزرگی برای مردم محسوب می‌شود. 
 
متخصص بیماری‌های داخلی در ادامه، به توصیه‌های رژیمی برای افراد دیابتی اشاره کرد و گفت: جهت جلوگیری از چاقی و بیماری قلبی در افراد دیابتی، این بیماران باید زمان استراحت خود مقابل تلویزیون را کم کنند چرا که ارتباط زیادی مقابل نشستن مقابل تلویزیون و چاقی وجود دارد. 
 
وی به بیماران توصیه کرد: غذاهای خود را در منزل آماده کرده و از مصرف غذاهای فست‌فود خودداری کنند، چرا که اصولاً غذاهای خانگی کم‌انرژی‌تر و متعادل‌تر هستند. 
 
زمان‌زاده اظهار داشت: بیماران دیابتی باید میوه، سبزی و غلات کامل بیشتری نسبت به افراد عادی مصرف کنند، چرا که افزایش دریافت سبزیجات به خصوص سبزیجات سبز تیره، قرمز و نارنجی در روند درمان آنها حائز اهمیت است.

کلید واژه ها کبد چرب - ایران
منبع خبر روزنو
اشترک در گوگل اشترک در گوگل پلاس اشترک در استامبل آپن دیگ اشترک در کلوب اشترک در فیس نما اشترک در تویتر اشترک در فیسبوک

نظرات بینندگان

تعداد نظرات منتشر شده : 0

دیدگاه خود را درباره این خبر بنویسید

بازدید کننده گرامی پر کردن فیلدهای ستاره دار الزامی است

جدید ترین اخبار

Top