تحقيقات جديد حاکي از آن است که مصرف بالاي مواد قندي و چربي مادران باردار مي تواند دي ان اي کودکان را تغيير داده و مشکلات رفتاري در آن‌ها را موجب شود.
بنابر نتايج اين تحقيق، مصرف بالاي چربي و مواد قندي در دوران بارداري مي‌تواند موجب بيش فعالي در کودکان و همچنين بروز مشکلات رفتاري در سال‌هاي اوليه زندگي آن‌ها شود.


نتايج اين پژوهش که محققان دانشگاه کينگز لندن و دانشگاه بريستول انجام داده‌اند، نشان مي دهد تغذيه ناسالم زنان باردار موجب تغيير دي ان اي کودک شده و ممکن است به تغييراتي در مغز و سپس به اختلال کم‌توجهي - بيش‌فعالي(ADHD) بيانجامد.


نتايج اين تحقيق که روز گذشته در ژورنال روانپزشکي و روانشناسي کودک منتشر شد، چگونگي تاثير روند تغذيه مادر بر تغيير ژن IGF2 مورد بررسي قرار گرفته است.
اين ژن در تنظيم رشد و تکوين در دوره جنيني و تحولات در مخچه و هيپوکمپوس (قسمتي از ماده خاکستري و يکي از ساختارهاي طبيعي مغز انسان) تاثير گذار است.


تغذيه ناسالم زنان باردار مي تواند موجب تغيير دي ان اي کودک شود و به مشکلاتي چون بيش فعالي بيانجامد.


نتايج اين پژوهش نشان داد ميزان بالاي مصرف مواد قندي و چربي در مادران باردار تغييرات بيشتري را در IGF2 موجب  مي شود.
در پي اين تحقيق دو دسته از کودکان مورد بررسي قرار گرفتند و مشخص شد موارد مشکلات رفتاري مانند دروغگويي و پرخاشگري در کودکان 7 تا 13 ساله‌اي که مادرانشان در دوران بارداري ميزان چربي و قند بيشتري مصرف کرده بودند، بيشتر بوده است.


در همين حال دکتر ادوارد بارکر از بخش روانشناسي دانشگاه کينگز لندن تاکيد کرد والدين کودکاني با اختلال کم توجهي- بيش فعالي نبايد خود را به خاطر اين مشکل مورد سرزنش قرار دهد چون اين تنها يک عامل است و البته عاملي موثر!

اشترک در گوگل اشترک در گوگل پلاس اشترک در استامبل آپن دیگ اشترک در کلوب اشترک در فیس نما اشترک در تویتر اشترک در فیسبوک

نظرات بینندگان

تعداد نظرات منتشر شده : 0

دیدگاه خود را درباره این خبر بنویسید

بازدید کننده گرامی پر کردن فیلدهای ستاره دار الزامی است

جدید ترین اخبار

Top