مدیر کل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو با هشدار نسبت به افزایش مصرف نمک در کشور نسبت به اثرات سوء  این ماده در مواد غذایی هشدار داد.

به گزارش وکیل ملت دکتر حسین رستگاربا اشاره به تصویب برنامه ای در شورای سلامت در رابطه با کاهش تولید مواد غذایی دارای میزان بالای شکر ، نمک و اسید های چرپ ترانس گفت: هم اکنون مهمترین علت افزایش بیماری های غیر واگیر در ایران و حتی کشور های دیگر دنیا موضوع مواد غذایی است . هرچند وضعیت ما نسبت به دیگر کشور ها مناسب تر است اما در این زمینه باید بسیار فعال تر باشیم.

وی با اشاره  افزایش مصرف نمک در ایران خاطر نشان کرد: مطابق برسی ها انجام شده میزان مصرف نمک در کشور ما 12.5 گرم برای هر فرد است در حالیکه این رقم در کشور های دیگر 5 گرم است که این کشور ها برنامه هایی برای کاهش این رقم به 3 گرم نیز در دست اجرا دارند.
 

مدیر کل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو با بیان اینکه بیشترین میزان مصرف نمک در کشور در حوزه نان است گفت: به دلیل اینکه مصرف نان در کشور بالا است لذا وزارت بهداشت به شدت به دنبال کاهش میزان نمک در این محصول است که در این راستا در شورای عالی سلامت برنامه هایی تدوین و در حال اجراست.
 

وی در پاسخ به پرسشی در زمینه دلیل استفاده زیاد نمک در نانوایی ها گفت: نانوایی ها پایین بودن کیفیت آرد را دلیل استفاده نمک در آن ذکر می کنند که این دلیل به تنهایی قابل قبول نیست.

دکتر رستگار گفت: به منظور استفاده مناسب نمک از سوی نانوایی ها جلساتی را با اتحادیه مربوط  برگزار و موضوع به صورت جدی در شورای عالی سلامت در حال پیگیری است.

کلید واژه ها مصرف نمک - ایران - نان
منبع خبر عصرایران
اشترک در گوگل اشترک در گوگل پلاس اشترک در استامبل آپن دیگ اشترک در کلوب اشترک در فیس نما اشترک در تویتر اشترک در فیسبوک

نظرات بینندگان

تعداد نظرات منتشر شده : 0

دیدگاه خود را درباره این خبر بنویسید

بازدید کننده گرامی پر کردن فیلدهای ستاره دار الزامی است

جدید ترین اخبار

Top