مواد لازم:

آب ولرم 1 پیمانه شكر 1 قاشق سوپخوری مایه‌ی خمیر 8 گرم آرد 500 گرم نمك 1 قاشق چایخوری بهبود دهنده یك‌ دوم قاشق چایخوری روغن مایع 2 قاشق سوپخوری كنجد به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه‌ی رویه:


آرد 1 قاشق سوپخوری آب 50 میلی‌لیتر
نان بربری
طرز تهیه:

1-آب، شكر و مایه‌خمیر را در ظرفی بریزید، روی آن را درپوش بگذارید و 5 دقیقه در جای نسبتاً گرم قرار دهید تا مایه‌خمیر فعال شود.

2-در یك ظرف دیگر، آرد، نمك، بهبوددهنده و روغن مایع را بریزید و مایه‌‌خمیر عمل‌آمده را به آن بیفزائید تا خمیر نرمی به دست آید و به دست نچسبد.

3-حالا خمیر را به مدت 10 تا 15 دقیقه ورز دهید، در كاسه‌ی چربكرده‌ای بگذارید، روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

4-حالا خمیر را در سطح آرد پاشیده بگذارید و آن را به شكل بیضی و به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید.

5-سپس روی سینی چرب‌كرده بگذارید و با انگشت، روی آن را شكل دهید. اكنون روی خمیر را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه كنار بگذارید.

6-بعد رویه‌ی خمیر را بمالید و كنجد بپاشید. آن‌گاه در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 30 دقیقه بپزید.

طرز تهیه‌ی رویه:

آرد را در آب جوشیده بریزید تا به حالت فرنی و ژله‌ای درآید.

 

اشترک در گوگل اشترک در گوگل پلاس اشترک در استامبل آپن دیگ اشترک در کلوب اشترک در فیس نما اشترک در تویتر اشترک در فیسبوک

نظرات بینندگان

تعداد نظرات منتشر شده : 0

دیدگاه خود را درباره این خبر بنویسید

بازدید کننده گرامی پر کردن فیلدهای ستاره دار الزامی است

جدید ترین اخبار

Top