آشپزی در عصر نتوانستن ها!

دکتر مسعود میری

وکیل ملت: هر کس در عصر نتوانستن‌هایش کاری می‌کند . یکی حرف می‌زند ، یکی آواز می‌خواند، و من ... آشپزی می‌کنم.

تاریخ انتشار: 29دي1396|01:54

 آشپزی در عصر نتوانستن ها!
| کد خبر: 254831

لطفاً جدی بگیرید. وقتی نباید بنویسم ، نمی‌شود کتاب تازه‌ای دست بگیرم ، آواز هم بلد نیستم بخوانم ، آشپزی کردن رونق تازه‌ای به وقت می‌دهد. راهِ در رو از هیجان باقی‌مانده‌های آشویتس آگامبن ، دور باطل بلانشو ، هزار و یک شب طسوجی و ذهن آشوب‌زده‌ی من ، آشپزی‌ست. امروز این دَرِپشتی ، چیزهای در دسترس بود.پس به مواد لازم توجه فرمایید:
_ ته پلاستیک ماکارونی پروانه‌ای: حدوداً صد و پنجاه گرم یا کمی کمتر
_یک چهارم دانه‌های اناری ترش .اناری متوسط
_ خامه . یک پیاله ، حدودا صد گرم
_ پیاز. نصف پیاز متوسط
_ سیر دوحبه . ریز خرد شده
_ زعفران
_ روغن بودار زیتون. آتکا عالی‌ست
_ نصف لیموی سنگی
_ پودر دارچین.سر قاشق چایخوری
_ فلفل سیاه
_ گرد لیمو . سر قاشق چایخوری ایضا
_ چاشنی پیتزا لازانیا ماکارونی . برای ریختن روی غذا وقت مصرف
این ها نیم ساعت وقت می‌برد ولی موجب می‌شود سنگین بشوید و دو ساعت به یک پهلو بخوابید. سر جمع شما سه ساعت دور کتاب و قلم نرفته‌اید و از شر پرسش‌های بسیار خلاص می‌شوید. این عکس زیرین(پست بعدی👇) را ببینید؟ حکایتی‌ست از کار من در همین عصر پنجشنبه ‌ی نتوانستن‌هایم . دستور پخت این غذا ساده است. اول تصمیم بگیرید که باید با خوردن غذایی خوب و خوشمزه ، از شر رژیم‌های لاغری و غیر ذالک خلاص شوید. در مرحله‌ی بعد باید فکر کنید که با همین فکرهای الکی به اینجا رسیده ‌ایم . پس اگر به چیزهای دیگر هم فکر می‌کردیم ،خاصه به لذت‌های دنیوی ، شاید طعم ذهن و زبان و دهان‌مان معنوی‌تر می‌شد. در وهله‌ی سپس ، دو ماهیتابه روی دو شعله‌ی گاز می‌گذاریم.یکی را با پروانه‌های‌مان تنها می‌گذاریم تا با آب رقصی بکنند. البته کمی روغن و قدری نمک از خاطر نشود!
در ماهیتابه‌ی بعدی روغن زیتون را بریزید ، پیاز را اضافه کنید . یک دقیقه بعد سیر را ، یک دقیقه دیگر اناردانه‌ها را و پس آنگاه ، خامه‌ها را و دیگر چیزها که گفتم. بگذارید بجوشد و آب سس‌تان کم شود.
به پروانه‌های عزیزتان سری بزنید . ده دقیقه‌ای گذشته، موقع آن است که سه چهارم از یک لیوان را از آب پروانه‌ها پر کنید. پروانه‌ها را با آب سرد سبکبال کنید. آب ش که گرفته شد به سفر سس‌ها ببریدشان. در هم آمیخته کنید و آب لیوان را هم بر این مسوده ‌ی احساس بیفزایید. حالا تو را من چشم در راهم!
اجازه بدهید آب‌ش بخار شود . خدا را چه دیدی ! شاید از جمع شدن بخارات، ابری متراکم پدید آید و در قحطسال آب و نان ، باران رحمت فرو بارد!  
بشقٱبی زیبا برگزینید و پاستای زیبا و خوش طعم را در آن قرار دهید. آن چاشنیِ پیتزا  اگر بود ، یا سبزی‌ای چیزی ، با این‌ها تزیین‌اش کنید. نترسید ، نوشیدنی‌ای غیر رژیمی را از قبل آماده کنید .برای اینکه سلامتی شما زیانی نکند ، نصف قوطی را در اثنایِ آشپزی نوش‌جان کنید و نصف دیگر را در حین صرف غذا. این امر موجب می‌شود که معده‌ی شما منگ و‌گیج شود . معده‌ی گیج مثل مغز گیج کارها را چپکی به انجام می‌رساند.

باور کنید آشپزی کردن از انقلاب کردن هم صعب تر و دشوارتر است. به همین خاطر است که در کشور‌های توسعه یافته آشپز‌ها تعدادشان از تعداد انقلابیون خیلی خیلی بیشتر است . اگر باور ندارید هر زمان سفری به اروپا کردید در این باب نیز توغُلی و تبصُری بفرمایید.

کلید واژه ها مسعود میری - آشپزی کردن
اشترک در گوگل اشترک در گوگل پلاس اشترک در استامبل آپن دیگ اشترک در کلوب اشترک در فیس نما اشترک در تویتر اشترک در فیسبوک

نظرات بینندگان

تعداد نظرات منتشر شده : 0

دیدگاه خود را درباره این خبر بنویسید

بازدید کننده گرامی پر کردن فیلدهای ستاره دار الزامی است
Top