آیا مصرف لبنیات می‌تواند باعث تشدید "پوکی استخوان" شود

وکیل ملت: بخش زیادی از بیمارانی که پوکی استخوان دارند یا کلسیم بدن آنها پایین است، اکثراً رسوب "خلط سودا" دارند و لرزش و ضعف دست و پا دارند، باید از کشک و پنیر و شیر و ماست پرهیز داده شوند...

تاریخ انتشار: 16فروردين1398|20:36

آیا مصرف لبنیات می‌تواند باعث تشدید "پوکی استخوان" شود
| کد خبر: 290613

روزی طبیبی هندی نزد امام صادق علیه السلام آمد و گفت: می‌خواهید از طب به شما یاد بدهم؛ امام فرمودند خیر! طبیب هندی با تعجب پرسید: چرا؟ امام فرمودند: سردی با گرمی، گرمی با سردی، تری با خشکی، خشکی با تری درمان می‌شود.

حال اگر این مسئله را بدانیم، وقتی فردی طبع سرد دارد چیزی به او می‌دهید که حرارت به او بدهد و خون صالح تولید کند و فضله نداشته باشد و بافت را اصلاح کند و بافت ناسالم را تجزیه و تحلیل کند.

برخی باورهای غلط در مورد بیماری‌ها

چربی خون و کبد، درمانش روغن حیوانی، کره محلی، سرشیر و ارده است با اینکه این‌ها همه چرب هستند!

برای مثال؛ قیر چسبیده به بدنه ماشین با چه‌چیز پاک می‌شود؟ با "روغن" هر روغنی لذا طبیعت را باید شناخت؛ با بنزین درست نمی‌شود.

چربی منعقد روان می‌شود و بعد سرکه‌انگبین آن را شست‌وشو می‌دهد و رفع می‌کند ضمن اینکه چربی یک گرمای لطیفی ایجاد  می‌کند به‌عکس فلفل و زنجبیل، اگرچه داروهای خوبی هستند اما چون همه مغزشان خشک شده، خواب‌ها سبک شده، دچار خشکی پوست شده‌اند، پرهیز داده می‌شوند حتی اگر چاق باشند؛ پله پله با چربی‌ها لاغر می‌شوند؛ خوردن چربی‌ها به‌مرور، چربی سرد مانند پی و دنبه را تحلیل می‌کند چون گرمای لطیف ایجاد می‌کند.

انسداد عروق قلبی حتی در 90سالگی با همین روش درمان می‌شود.

چگونه هضم می‌شود؟ خود این چربی، تولید خون گرم می‌کند و وارد کبد می‌شود؛ کبد گرمای غریزی خود را دارد که فرد زنده است، اگر نباشد، فرد حیات ندارد؛ همان گرما و همان چربی روان، کمک می‌کند که یک خلط صفرای لطیف تولید شود و شروع می‌کند به باز شدن عروق و تحلیل چربی بدی که در کبد منعقد شده است.

روغن حیوانی بهترین روغن است اما اگر آب یخ بنوشید، مخصوصاً روی شکم خالی، همان روغن حیوانی منعقد می‌شود.

برای درمان باید مشخص شود که؛ چه خلطی در کبد رسوب کرده است؟ علائم را بررسی می‌کنیم؛ بخش زیادی از بیمارانی که پوکی استخوان دارند یا کلسیم بدن آنها پایین است، اکثراً رسوب "خلط سودا" دارند و لرزش و ضعف دست و پا دارند، باید از کشک و پنیر و شیر و ماست پرهیز داده شوند؛ این مواد غذایی برای کسانی مناسب است که در زمین کشاورزی مشغول هستند و تحرک بدنی بالایی دارند.

مواد لبنی مانند ماست، دوغ و کشک می‌تواند برای سایرین موجب پوکی استخوان هم شود چرا که رسوب می‌کند در مسیر گذر خون به مغز استخوان، بعد به استخوان غذا نمی‌رسد؛ در طب نوین ترمونولوژی را عوض کردند و می‌گویند خون را مغز استخوان تولید می‌کند؛ خون را گلبول تعریف کرده در حالی که در طب سنتی خون تشکیل شده است از 4 خلط صفرا، سودا، بلغم و دم.

در طب سنتی، تشخیص بسیار مهم است؛ مرض قند با انگور؛ سرطان پانکراس  با خورشت کدو؛ انسداد عروق قلبی و  بی‌حس‌وحالی و بی‌جانی بدن با "آب سیب و روغن زیتون" قابل درمان است.

طب باید به‌گونه‌ای باشد که اگر فردی از آمریکا تماس گرفت، بتوانید دارویی را برای او تجویز کنید نه اینکه برایش دارو بفرستید! مردم باید سادگی در درمان را یاد بگیرند، باید سبک زندگی و غذایشان را تغییر دهند.

به‌عنوان مثال دیگر، برای درمان لاغری، با گرم و ترها جلو می‌رویم؛ چیزی که تولید خلط صفرا یا دم می‌کند، باعث تولید حرارت می‌شود و حرارت موجب تحلیل رطوبت می‌شود؛ رطوبت تحلیل برود، میزان چاقی کاهش می‌یابد منتهی یک نوع چاقی، به هم فشرده است، بلغم رسوب کرده و خیلی زمان می‌برد تا درمان شود؛ فرد چاقی که ظرف یک ماه 20 کیلو کم می‌کند، به‌علت نوع خلطی است که در بدنش غالب شده و میزان کاهش وزن به این مسئله بستگی دارد.

کلید واژه ها لبنیات - پوکی استخوان
منبع خبر تسنیم
اشترک در گوگل اشترک در گوگل پلاس اشترک در استامبل آپن دیگ اشترک در کلوب اشترک در فیس نما اشترک در تویتر اشترک در فیسبوک

نظرات بینندگان

تعداد نظرات منتشر شده : 0

دیدگاه خود را درباره این خبر بنویسید

بازدید کننده گرامی پر کردن فیلدهای ستاره دار الزامی است
Top