4 غذای خوشمزه و معروف در منطقه آمریکای لاتین

وکیل ملت: رسانه ونزوئلایی «تله سور» به مناسب روز جهانی غذا در سراسر جهان 4 نوع غذای خوشمزه و معروف در منطقه آمریکای لاتین را معرفی می‌کند.

تاریخ انتشار: 26مهر1394|00:10

4 غذای خوشمزه و معروف در منطقه آمریکای لاتین
| کد خبر: 32617

به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین، رسانه ونزوئلایی «تله‌سور» روز گذشته به مناسبت روز جهانی غذا در 16 اکتبر (24 مهرماه)،  4 غذای معروف و خوشمزه را که در منطقه آمریکای لاتین پخته می‌شوند، معرفی کرد.

پیشینه آشپزی در آمریکای لاتین به سال‌های حمله اسپانیا به این منطقه طی قرون 15 و 16 میلادی برمی‌گردد.

در دوران استعمار اسپانیا بومیان ساکن در این منطقه با جمع آوری باقیمانده و پس مانده‌های غذاهای استعمارگران اسپانیایی، غذاهایی درست می‌کردند که امروزه در زمره خوشمزه‌ترین و غنی‌ترین غذاها در منطقه آمریکای لاتین به شمار می‌آیند.

«اَرِپاس» غذای ونزوئلایی

«اَرِپاس» یکی از غذاهای خوشمزه و معروفیست که غالبا در خانه‌های ونزوئلایی پخته می‌شود.

این غذا بخشی از فرهنگ عمومی این کشور نیز محسوب می‌شود.

ماده اصلی مورد استفاده در این غذای ونزوئلایی، ذرت است که استفاده از آن به گذشته‌های دور و به زمانی بازمی‌گردد که بومیان این کشور به کاشت و برداشت و جمع آوری این ماده غذایی و فرآیند تبدیل آن به آرد ذرت اشتغال داشتند.

«سویچه» غذای معروف پرویی

«سویجه» نام یکی از غذای بسیار خوشمزه و معروف در پرو است.

مردم پرو طی دهه‌های اخیر همواره این غذا را به عنوان میراث فرهنگی ملت آمریکای جنوبی دانسته‌اند.

ماده اصلی تهیه این غذا ماهی است.

بسیاری از پرویی‌ها از این غذا به عنوان غذایی بسیار مقوی یاد می‌کنند.

«کاریمانیولا» غذای معروف کلمبیایی

«کاریکانیولا» یکی از غذاهای معروف کلمبیا، پاناما و برزیل است؛ این غذا در واقع نوعی کیک است که داخل آن را با موادی خاص همچون گیاهی موسوم به یوکا پر می‌کنند.

خانواده‌های کشورهای مختلف آمریکای لاتین این غذا را در خانه درست می‌کنند.

از دیگر موادی که برای داخل این شیرینی استفاده می‌شود میتوان به اگوشت چاشنی‌دار گاو، گوشت تکه تکه شده مرغ و پنیر ساحلی کلمبیایی اشاره کرد که مزه به خصوص و خوبی را به غذا می‌دهند.  

«اِمپاناداس» غذای معروف شیلی

«اِمپاناداس» غذای بسیار خوشمزه و معروف شیلیایی است که علاقمندان بسیاری نیز حتی در سطح جهانی دارد.

مردم شیلی در مراسم ملی این کشور که هر ساله در 18 سپتامبر (27 شهریور)در این کشور برگزار می‌شود این غذا را سرو می‌کنند البته تهیه و خوردن این غذا محدود به زمان خاصی نمی‌شود و مردم می‌توانند در روزهای دیگر سال نیز این غذا را بپزند.

انتهای پیام


منبع: خبرگزاری فارس

دسته بندی خبر روز ,
اشترک در گوگل اشترک در گوگل پلاس اشترک در استامبل آپن دیگ اشترک در کلوب اشترک در فیس نما اشترک در تویتر اشترک در فیسبوک

نظرات بینندگان

تعداد نظرات منتشر شده : 0

دیدگاه خود را درباره این خبر بنویسید

بازدید کننده گرامی پر کردن فیلدهای ستاره دار الزامی است
Top