چگونه متوجه بلاک شدن تلگرام شویم؟

وکیل ملت: بلاکینگ یا مسدود کردن توانایی ارتباطی افراد دیگر (با شما) از قابلیت های نرم افزار تلگرام است.

تاریخ انتشار: 26آذر1394|16:40

چگونه متوجه بلاک شدن تلگرام شویم؟
| کد خبر: 69931

با مراجعه به صفحه گفتگو با فردی خاص بر اساس یافته های زیر می توان فهمید که فرد یادشده شما را بلاک کرده است:

به گزارش وکیل ملت به نقل از آی تی ایران، عبارت "Last seen a long time ago" در توضیح وضعیت حضور شخص مورد نظر مشاهده می‌شود.
تصویر پروفایل شخص مورد نظر همانی است که مدت‌ها پیش استفاده می‌کرده است.
تنها یک تیک در ارسال پیام‌ها به طرف مقابل مشاهده می‌شود.
با اضافه کردن طرف مقابل در یک گروه، پیغام خطایی مشاهده می‌کنید.

با این وجود بهترین راهکار برای اطمینان از مسدود نبودن امکان ارتباط با طرف مقابل، در خواست از او برای ارسال اسکرین‌شاتی از گفتگوهای انجام شده میان شما است.

مدنظر داشته باشید که در ساز و کار مسدود کردن امکان ارتباط با طرف مقابل، حتی در صورتی که دیگران شما را بلاک کنند همچنان می‌توانند تصاویر پروفایل و وضعیت حضور شما را مشاهده کنند.

در صورتی که شما دیگران را بلاک کنید نیز عبارت "Typing" را در پنجره انتخاب گفتگو مشاهده خواهید کرد که حکایت از در حال تایپ بودن شخصی دارد که او را بلاک کرده‌اید اما نهایتا هیچ پیغامی از او دریافت نخواهید کرد.

دسته بندی خبر روز ,
اشترک در گوگل اشترک در گوگل پلاس اشترک در استامبل آپن دیگ اشترک در کلوب اشترک در فیس نما اشترک در تویتر اشترک در فیسبوک

نظرات بینندگان

تعداد نظرات منتشر شده : 0

دیدگاه خود را درباره این خبر بنویسید

بازدید کننده گرامی پر کردن فیلدهای ستاره دار الزامی است
Top