«گلزار مولایی» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: «کله‌کنجد» یکی از شیرینی‌های مخصوص ایلام است که از ترکیب خرما، گردو و روغن کنجد در قالب‌های مختلفی بر سر سفره یلدا گذاشته می‌شود و دارای منبع غنی امگا 6، پروتئین، فیبر و ویتامین است که طبعی گرم دارد که توصیه می‌شود به علت فراوانی انرژی در مصرف آن زیاده‌روی نشود.

 

مشاور تغذیه بیمارستان آیت‌الله طالقانی افزود: مصرف تنقلات، آجیل‌ها و مغزها به‌عنوان موادی که طبع گرم دارد و از سوی دیگر هندوانه، خرمالو و خیار که طبعی سرد دارد موجب می‌شود در صورت پرخوری فرد دچار تهوع و استفراغ شود بنابراین توصیه می‌شود در شب یلدا به این موضوعات توجه شود.

 

مولایی با تأکید بر این‌که پرخوری موجب آزار معده می‌شود و به‌طور کلی سیستم گوارشی را تهدید می‌کند، تصریح کرد: در مصرف شام پرخوری نشود.

دسته بندی خبر روز , سلامت ,
اشترک در گوگل اشترک در گوگل پلاس اشترک در استامبل آپن دیگ اشترک در کلوب اشترک در فیس نما اشترک در تویتر اشترک در فیسبوک

نظرات بینندگان

تعداد نظرات منتشر شده : 0

دیدگاه خود را درباره این خبر بنویسید

بازدید کننده گرامی پر کردن فیلدهای ستاره دار الزامی است

جدید ترین اخبار

Top